Toimitusehdot

Toimitus kuluttajille:

Toimitus Suomeen tapahtuu postipakettina (16) postitoimipaikkaan, pakettina lähimmälle R-kioskillesi tai noutona Lahden myymälästä (arkisin 10-17).

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

 

Maksutavat

1. Checkout 

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

2. Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

 

3. Klarna

Klarna Lasku - 14 pv maksuaikaa

Klarna Laskun avulla saat tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa mitään. Senkin jälkeen voit päättää, maksatko koko summan kerralla, vai lyhennätkö loppusummaa pienemmissä erissä.

 

Klarna Tili

Klarna tili kokoaa eri kaupoista tehdyt ostot yhdelle laskulle, jonka maksaminen on helppoa aina seuraavan kuukauden lopussa. Voit myös jakaa maksuja, ja päättää, minkä verran kuukaudessa maksat.

 

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 päivän kuluessa.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

 

Toimituskulut

Toimitus R-kioskiin  5 €  alle 30,00 € tilauksista

Yi 30 euron arvoiset tilaukset toimitetaan kuluitta

 

Toimitus Postiin  9,90 €  alle 30,00€ tilauksista

Yli 30 euron arvoiset tilaukset toimitetaan kuluitta

 

Yritysasiakkaiden toimitukset perille vietynä 9,90 + alv

Rahtivapaa raja 150e + alv

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Jos paketti jää noutamatta ja se sen takia palautuu meille, veloitamme meille aiheutuneet kulut. Päätämme palautuksista aina tapahtumakohtaisesti.

Vaihto- ja palautusasioissa tavoitat meidät parhaiten soittamalla numeroon 010 778 7280 tai sähköpostitse info@bminternational.fi.

 

Tilauksen peruminen

Voit perua tilauksesi halutessasi, jos sitä ei ole vielä ehditty käsitellä ja lähettää. Ota siis yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian.
Jos tilauksesi on kuitenkin jo ehtinyt kuljetukseen, sitä ei enää voi perua ilman, että siitä koituu asiakkaalle kuluja.
Tässä tapauksessa asiakas on velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuvat kulut.

 

Tilauksen palauttaminen

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse ennen palautusta. Annamme tarkemmat ohjeet.

HUOM! Yrityksellämme ei ole erillistä sopimusta palautuksista Postin tai R-kioskin kanssa. Palautuksesta aiheutuvat kustannukset asiakas on velvollinen maksamaan itse.


KAUNEUDENALAN AMMATTILAISET:

Kirjautumalla sisään voit tilata kaikkia OPI ja Juliette Armand tuotteita kaupastamme. Hinnat sis. Alv 24%. 

1. COTY toimittaa normaalihintaiset OPI tuotteet perille 3-5 päivässä. Lasku tulee paketin mukana. Maksuaika 30 pv netto. Toimituskulut 13€ (Alv0%).

Yli 110€ (Alv0%) ostokset ilman toimituskuluja!

Huomioithan, että sinun tulee ensin kirjautua sisään tai rekisteröityä yritys-asiakkaaksi, jotta näet ammattilaishinnat sekä tuotteet. Löydät nämä kentät sivun oikeasta yläreunasta.

Huomioithan että uutena ammattilaisena rekisteröityminen vaatii hyväksymisen. 


2. Juliette Armand, OPI outlet tuotteet sekä muut merkit voit maksaa haluamallasi tavalla (Klarna, Checkout, ym.). 

Toimitukset Lahden varastosta 2-4 päivän sisällä.
Toimituskulut R-kioskille/noutopiste 4,76€(alv 0%) ja perille 9,60€(Alv0%). Yli 110€(Alv0%) ostokset ilman toimituskuluja!                        

Jos valitset maksutavaksi laskutuksen, maksuaika on 14pv netto ja laskutuslisä 5€(Alv0%).

Muiden merkkien tuotteet pysyvät kaupassamme auki kuluttajille normaaliin tapaan.