Tervetuloa rekisteröitymään uudeksi ammattilaisasiakkaaksi tästä tai kirjautumaan sisään täältä jo olemassa olevilla tunnuksilla!

Huomioithan että uutena ammattilaisena rekisteröityminen vaatii hyväksymisen.


bm International Oy aloitti toimintansa 1997 alus- ja uima-asujen maahantuojana. Pian toiminta kasvoi kauneudenalalla, kosmetiikan parissa. bm Kauneuspalvelut – salonki avattiin Lahdessa 2002 ja sen myötä  myös OPI kosmetiikan maahantuonti, jakelu ja koulutukset.


OPI

1.1.2019 alkaen bm Pro toimii johtavana OPI Nordic Creative Leader –tiiminä, kouluttaen kauneudenhoitoalan ammatttilaisia Suomessa ja Pohjoismaissa. Korkeatasoisia OPI Diplomi- koulutuksia  järjestetään säännöllisesti  Lahdessa ja Helsingissä sekä muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan.  Manikyyri-, kestolakkaus- ja rakennekynsikoulutuksista voimme sopia sähköpostitse tai puhelimitse.


Juliette Armand ja Christian

bm Pro tuon maahan dermatologisesti allergiatestattua, parabeenitonta ihonhoidon ammattisarjaa.  Juliette Armand tuotesarjassa kohtaavat asiakkaan vaatimukset sekä korkea laatu. Elements- sarjan tuotteet luovat perustan kosmetologihoitolalle , kun taas SkinBoosters- tehohoidot korvaavat pistoshoidot ja Ameson- mesoterapia vastaa ajan palvelutoiveisiin.


bm International Oy / bm Pro tiimin sydämenasia on luoda asiakkaillemme uusia menestymisen mahdollisuuksia OPI Nailbar Concept- lisäpalveluiden avulla ja Juliette Armand- sarjan mahtavan hinta-laatu suhteen turvin.

SINUN MENESTYMINEN ON MEILLE TÄRKEÄÄ!

 OPI , Juliette Armand ja Christian tuotetilauksista ja/tai muista asioista voit laittaa meille postia  info@bminternational.fi  tai soittaa 010-7787280.

-38.44%
Uusi
Nail Envy Healthy Maintenance - kynnenvahvistaja 15ml
10,00 € 16,24 €
-38.44%
Uusi
Nail Envy Matte - kynnenvahvistaja 15ml
10,00 € 16,24 €
-73.15%
Uusi
NL - Russian Navy Matte 15ml
NL - Russian Navy Matte 15ml
4,00 € 14,90 €
Uusi
Hydra Bonding Serum 20ml
24,90 €