Tervetuloa rekisteröitymään uudeksi ammattilaisasiakkaaksi tästä tai kirjautumaan sisään täältä jo olemassa olevilla tunnuksilla!


bm International Oy aloitti toimintansa 1997 alus- ja uima-asujen maahantuojana. Pian toiminta kasvoi kauneudenalalla, kosmetiikan parissa. bm Kauneuspalvelut – salonki avattiin Lahdessa 2002 ja sen myötä  myös OPI kosmetiikan maahantuonti, jakelu ja koulutukset.


OPI

1.1.2019 alkaen bm Pro toimii johtavana OPI Nordic Creative Leader –tiiminä, kouluttaen kauneudenhoitoalan ammatttilaisia Suomessa ja Pohjoismaissa. Korkeatasoisia OPI Diplomi- koulutuksia  järjestetään säännöllisesti  Lahdessa ja Helsingissä sekä muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan.  Manikyyri-, kestolakkaus- ja rakennekynsikoulutuksiin voi ilmoittautua tutustumalla koulutuskalenteriin tästä.


Juliette Armand ja Christian

bm Pro tuon maahan dermatologisesti allergiatestattua, parabeenitonta ihonhoidon ammattisarjaa.  Juliette Armand tuotesarjassa kohtaavat asiakkaan vaatimukset sekä korkea laatu. Elements- sarjan tuotteet luovat perustan kosmetologihoitolalle , kun taas SkinBoosters- tehohoidot korvaavat pistoshoidot ja Ameson- mesoterapia vastaa ajan palvelutoiveisiin.


bm International Oy / bm Pro tiimin sydämenasia on luoda asiakkaillemme uusia menestymisen mahdollisuuksia OPI Nailbar Concept- lisäpalveluiden avulla ja Juliette Armand- sarjan mahtavan hinta-laatu suhteen turvin.

SINUN MENESTYMINEN ON MEILLE TÄRKEÄÄ!

 OPI , Juliette Armand ja Christian tuotetilauksista ja/tai muista asioista voit laittaa meille postia  info@bminternational.fi  tai soittaa 010-7787280.

Uusi
Kasvosuoja
Kasvosuoja
29,90 €