Tervetuloa rekisteröitymään uudeksi ammattilaisasiakkaaksi tästä tai kirjautumaan sisään täältä jo olemassa olevilla tunnuksilla!

Huomioithan että uutena ammattilaisena rekisteröityminen vaatii hyväksymisen.


bm International Oy aloitti toimintansa 1997 alus- ja uima-asujen maahantuojana. Pian toiminta kasvoi kauneudenalalla, kosmetiikan parissa. bm Kauneuspalvelut – salonki avattiin Lahdessa 2002 ja sen myötä  myös OPI kosmetiikan maahantuonti, jakelu ja koulutukset.


OPI

1.1.2019 alkaen bm Pro kouluttaa ammattilaisia OPI kosmetiikan parissa. OPI Diplomi- koulutuksia  järjestetään säännöllisesti  Lahdessa ja Helsingissä sekä muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan.  Manikyyri-, kestolakkaus- ja rakennekynsikoulutuksista voi sopia sähköpostitse tai puhelimitse.


Juliette Armand 

bm Pro tuon maahan dermatologisesti allergiatestattua, parabeenitonta ihonhoidon ammattisarjaa.  Juliette Armand tuotesarjassa kohtaavat asiakkaan vaatimukset sekä korkea laatu. Elements- sarjan tuotteet luovat perustan kosmetologihoitolalle , kun taas SkinBoosters- tehohoidot korvaavat pistoshoidot ja Ameson- mesoterapia vastaa ajan palvelutoiveisiin.


bm International Oy / bm Pro tiimin sydämen asia on luoda asiakkaillemme uusia menestymisen mahdollisuuksia OPI Nailbar Concept- lisäpalveluiden avulla ja Juliette Armand- sarjan mahtavan hinta-laatu suhteen turvin.

SINUN MENESTYMINEN ON MEILLE TÄRKEÄÄ!

 OPI ja Juliette Armand tuotetilauksista ja/tai muista asioista voit laittaa meille postia  info@bmdayspa.fi  tai soittaa 010-7787280.